ZOMER COLLECTIE 2022 
// LIMITED EDITION //

Ontdek hier de nieuwe zomercollectie

Zomercollectie

Ben je op zoek naar leuke zomer decoratie? Deze felgekleurde bloemenprint brengt je volop kleur deze zomer. De originele illustraties zijn allemaal handgeschilderd met gouache. Met de buitenkussens geef je de tuin een complete make-over. De tas kan overal mee naartoe, naar het strand, het zwembad, om boodschappen te doen… . En dan niet te vergeten een mooi gedekte tafel om te genieten van al die heerlijke zomergerechten!

Zomer decoratie

Met deze vrolijke buitenkussens kan je een gezellige loungehoek maken. Ze voegen meteen kleur en sfeer toe aan de tuin.

De kussens zijn waterbestendig, je mag ze gewoon buiten laten liggen. 

Tuinkussen 
50 x 50 cm

Met deze buitenkussens creëer je een leuke zithoek in een handomdraai.
Ze zijn niet alleen praktisch, maar voegen ook kleur en sfeer toe aan de tuin.
De kussens zijn weerbestendig, je kan ze gewoon buiten laten liggen.

44,99 €

Tafelmatjes

Placemat 
45 x 35 cm

Met deze placemats maak je van je zomertafel een echte eyecatcher! De bloemenprint zorgt voor een instant vrolijke sfeer onder je gasten. Voor een kleurrijke zomertafel!

 

7,99 €

Servet 

45 x 45 cm

De gedekte zomertafel mooi afstylen doe je met deze bijpassende servetten. Ze zijn wasbaar en dus zoveel beter voor het milieu dan papieren servetten.

 

6,99 €

Strandtas

Strandtas  
40 x 50 cm

Deze draagtas in stof is heel licht om te dragen, en neem je overal mee naartoe. Op vakantie, naar het strand, aan het zwembad of als sporttas. Of neem deze trendy tas mee om boodschappen te doen.

28,99 €

The story behind the print : Bold flowers

Elk dessin begint met een tekening of een schilderij. Deze kosmos illustratie is één van de bloemen die ik geschilderd heb voor de print “bold flowers” met gouache. Deze verftechniek zorgt ervoor dat de kleuren op de illustratie heel mooi naar voor komen.

De inspiratie voor de bloemen haal ik uit mijn eigen tuin. Op de print ontdek je naast de kosmos ook nog de gerbera, sterjasmijn, hibiscus en daglelie’s.

 

↑ Top of Page