OWNER & DESIGNER

Hallo, ik ben Joke

Welkom bij Studio Assorti, waar creativiteit geen grenzen kent! Ik ben Joke Seys, de gepassioneerde ontwerper en drijvende kracht achter deze studio. Als u op zoek bent naar unieke dessins voor textiel en behang, of u wil graag samenwerken voor een bepaald project, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

My creative journey

Mijn artistieke reis begon aan de Luca School of Arts in Gent, België, waar ik me verdiepte in de wereld van de beeldende en  plastische kunst.

Na de kunsthumaniora begon ik aan een nieuw avontuur: ik behaalde een diploma interieurvormgeving. Deze samensmelting van artistieke flair en een scherp oog voor kleur en interieur lag aan de basis voor Studio Assorti.

Inspiratie

Diversiteit vormt de kern van Studio Assorti. Ik geniet ervan om te experimenteren met verschillende stijlen en technieken om een unieke sfeer aan mijn illustraties en dessin ontwerpen te geven. Ontdek de designs in mijn portfolio.

Elk motief dat je in onze ontwerpen ziet, is minutieus met de hand getekend en beschilderd. De natuur, dieren en de rijke geschiedenis van de kunst vormen een eindeloze bron van inspiratie voor mijn werk.

Samenwerken met Studio Assorti

Wil u graag samenwerken met Studio Assorti? Of het nu gaat om een custom opdracht, freelance project of een andere creatieve samenwerking, ik sta open voor alle mogelijkheden. Mijn designs zijn ook beschikbaar om aan te kopen onder licentie. Aarzel niet om contact op te nemen, of het nu voor meer informatie is of gewoon om hallo te zeggen. Stuur mij gerust een e-mail op info@studio-assorti.be.

A few of my favorite things

Favoriet land: Frankrijk
Favoriete kleur: terracotta
FAVORIETE DRANKJE: RODE WIJN
FAVORIETE KEUKEN: MEDITERRAANS
HUISDIEREN: 2 KATTEN
FAVORIETE INTERIEURSTIJL: Boho

Creativity is more than a career, it’s a lifestyle.

Wat kan Studio Assorti voor jou betekenen?

Watercolor art

Custom design

Bij Studio Assorti maken we unieke dessins op maat voor uw producten, branding of (interieur) projecten.

Watercolor chintz

Licensing

De bestaande dessins van Studio Assorti kunnen aangekocht worden onder een licensing contract.

Placemats

Shop behang, textiel & decoratie

In de webshop vind je woondecoratie, woontextiel en stationery met onze unieke prints.

WIL JE GRAAG SAMENWERKEN MET STUDIO ASSORTI?

Neem contact op voor een inspirerende babbel!