STUDIO

Pattern design
Illustratie leopard
Studio Assorti is een creatieve design studio gespecialiseerd in dessin ontwerp voor textiel, behangpapier en interieur projecten. De gedetailleerde handgetekende en handgeschilderde illustraties zijn wat Studio Assorti uniek maken.  Ik kan je helpen om jouw project op een creatieve manier kleur en vorm te geven.

Ik ontwerp dessins voor interieur toepassingen zoals behang en woontextiel (kussens, tafeltextiel, gordijnen, … ). De dessins ontstaan uit handgetekende en handgeschilderde illustraties die digitaal verwekt worden tot een print in illustrator of photoshop. Ik hou ervan om te experimenteren met verschillende stijlen en technieken.

Op basis van een briefing ontwerp ik een dessin op maat, zowel stand alone designs of een volledige collectie. Je kan ook één van mijn bestaande dessins aankopen onder licentie. Email naar info@studio-assorti.be voor meer info.

 

TAKE A LOOK AT MY SERVICES

CUSTOM PATTERN DESIGN

Unieke, handgemaakte dessins

Studio Assorti kan uw ideeën tot leven brengen in een uniek ontwerp voor uw productlijn of interieurprojecten. Of het nu gaat om textiel, behang of een andere toepassing, wij zullen een ontwerp creëren dat speciaal voor uw bedrijf of merk gemaakt is.

LICENSING

Design library

Kies uit onze design library met bestaande dessin ontwerpen, deze kunnen gebruikt worden onder licentie. Schaal en kleur kunnen aangepast worden naar wens.

SHOP

Behang, woondecoratie & stationery

Shop behang, woontextiel, decoratie en stationery met de unieke prints van Studio Assorti.