Een ontbijt met het hele gezin of een uitgebreide paasbrunch in de tuin, aan een mooi gedekte tafel smaakt alles zoveel beter. Hieronder deel ik een paar leuke tips voor vrolijk pasen aan een feestelijke paastafel !
[column_wrapper]
STYLEN MET BLOEMEN
Zet mini narcissen (tête-à-tête) in kleine terracottapotjes bij elk bord.Als de narcissen uitgebloeid zijn kan je de bollen bewaren om later uit te planten in de tuin. De beste periode hiervoor is tussen september en december.
[column_wrapper]
HOOGTE CREËREN
Speel bij het decoreren met verschillende hoogtes. Plaats op het einde of in het midden van de tafel een paar takken en bloemen in een glazen vaas. Zo creëer je ook volume in de setting. Zorg er wel voor dat je decoratie niet te hoog komt zodat je de persoon voor je nog goed ziet zitten.
PERSOONLIJKE TOUCHBeschilder kleine kleifiguurtjes met deco verf en schrijf achteraan de naam van je tafelgasten. Met een mooi lint of touw knoop je deze vast aan een servet.
SHOP THE LOOK