Vrolijk Pasen : Styling tips voor een feestelijke paastafel

door | mrt 20, 2021 | Pasen, Tafelstyling | 0 Reacties

Een ontbijt met het hele gezin of een uitgebreide paasbrunch in de tuin, aan een mooi gedekte tafel smaakt alles zoveel beter. Hieronder deel ik een paar leuke tips voor vrolijk pasen aan een feestelijke paastafel !

Feestelijke paastafel

kleurencombinatie paastafel

[column_wrapper]

Mini narcis tête-à-tête

Inspiratietip Pasen #1STYLEN MET BLOEMEN

Zet mini narcissen (tête-à-tête) in kleine terracottapotjes bij elk bord.Als de narcissen uitgebloeid zijn kan je de bollen bewaren om later uit te planten in de tuin. De beste periode hiervoor is tussen september en december.

[/column_wrapper]

[column_wrapper]

Inspiratietip Pasen #2HOOGTE CREËREN

Speel bij het decoreren met verschillende hoogtes. Plaats op het einde of in het midden van de tafel een paar takken en bloemen in een glazen vaas. Zo creëer je ook volume in de setting. Zorg er wel voor dat je decoratie niet te hoog komt zodat je de persoon voor je nog goed ziet zitten.

Paasboom
[/column_wrapper][column_wrapper]

Tafelkaartje kip

 

Inspiratietip Pasen #3PERSOONLIJKE TOUCHBeschilder kleine kleifiguurtjes met deco verf en schrijf achteraan de naam van je tafelgasten. Met een mooi lint of touw knoop je deze vast aan een servet.

 

[/column_wrapper]

paastafel naamkaartjes

paaskaart kippen


SHOP THE LOOKVrolijk Pasen : Styling tips voor een feestelijke paastafel

door | mrt 20, 2021 | Pasen, Tafelstyling | 0 Reacties

You May Also Like…

De tafel buiten stylen: 2x anders

De tafel buiten stylen: 2x anders

Een mooi gedekte tuintafel, het perfecte recept om te genieten van al die heerlijke, zomerse gerechten! Een grote schaal paella, een kom met mosseltjes, ... of een gezellige BBQ. Laat die vakantie maar beginnen. In dit artikel vind je inspiratie voor het stylen van de...

Plein air | De nieuwe lente collectie 2021

Plein air | De nieuwe lente collectie 2021

  Met de eerste zonnestralen snakken we allemaal naar het buitenleven, vandaar ook de naam van deze collectie “Plein air” ! De illustraties zijn geïnspireerd op de historische textielstijl “toile de jouy”, ontstaan in het franse stadje Jouy-en-Josas, in de buurt...

0 reacties

Een reactie versturen